Here's my version of amaretti cookies! Such a treat yet so easy to make.
Preheat oven at 200F.Line a baking sheet with parchment paper.
You need 2 cups of ground almonds and 2 cups of powdered sugar.Mix together and add gradually 2 egg whites.Then split the dough in two bowls.Add 1 ts pistachio paste in one part and cocoa powder in the second.Take about 1 ts of dough,leaving 2-3 inches between each cookie.Sprinkle sifted powdered sugar on top.Bake for 20- 25 min.
Pour les français:
Préchauffer le four T3.
Mélanger 300g de poudre d'amandes et 300g de sucre glace.Ajouter 2 blancs d'oeufs.
Séparer la pâte dans 2 bols.Ajouter 1 cuillère à café de pâte à pistache dans l'un et 1 cuillère à café de cacao(plus si vous aimez) dans l'autre.Parfumer avec de la liqueur d'amaretto.Avec une cuillère dresser les biscuits et saupoudrer de sucre glace.Ne pas oublier de bien espacer lorsque vous les dressez sur la plaque à patisserie.
Cuire 20-25 min.
Cranberry Sauce with Candied Oranges
1 week ago
3 comments:
Wow, these look wonderful! The pistachio paste version particularly appeals to me.
Je voulais faire cette recette hier soir mais j'ai été surprise de la température....est-ce bien 90°C?
@ Nadège: la cuisson à faible temperature les rend très moelleux!
Cependant c'est un peu plus long.
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