Wild Rice and Mango Salad

. September 2, 2007



I'm totally smitten with this salad,one of the best ever... For 2 servings,just cook 50 g of wild rice in some vegetable broth for 30 min.Then add 50 g of basmati rice for another 20 min.Don't forget some fresh thyme and rosemary the last 10 min.Then you need to cut pieces of mango and slice thinly half a red onion.For the dressing I mixed some olive oil with mango vinegarsalt,pepper and ginger.Sprinkle with fresh cilantro(or frozen).

Pour les français:

Pour 2 personnes.Faire cuire 50 g de riz sauvage dans un bouillon de legumes.(J'utilise 1/2 bouillon cube bio Rapunzel.Au bout d'une 1/2 heure ajouter 50 g de riz basmati.Cuire encore 20 min.Ajouter du thym frais et du romarin.Laisser reposer hors du feu encore 10 min.Préparer des dés de mangue,la laitue,un demi oignon rouge emincé.Pour la vinagrette:un peu d'huile d'olive,du vinaigre de mangue,du gingembre,sel et poivre.Ajouter de la coriandre.

3 comments:

Dorian said...

Je pars de suite à la chasse au riz sauvaaaage! cette me plait beaucoup beaucoup beaucoup !!!

Doria said...

Une salade avec de bien belles couleurs. Je n'ai encore jamais goûté le riz sauvage. Un aliment à découvrir.
Bonne journée, Doria

Valérie la gourmande bleue said...

Une bien belle salade!

Profile

My photo
Paris, France
Welcome on my blog! I'd love to hear from you, so feel free to comment on anything you read here. Enjoy the visit!

Sponsor




Archives