This is a delightful ,versatile yet easy recipe...
You need:
- 4 nectarines
- 1/2 cup berries (I used blueberries and cranberries)
- lavender
- 1Tbsp brown sugar
- 1 ts butter or olive oil
Preheat oven to 400°. Place nectarines halves in baking pan with a little butter in each.Add berries(feel free to use rasberries,blackberries too...) on top and around,add 1 glass of water,spinkle with brown sugar and lavender. Roast until sugar is bubbling and oozing, about 25 to 35 minutes.
Pour les français:
- 4 nectarines
- fruits rouges(myrtilles,cranberries ou framboise)
- lavande
- 1 cuillère à soupe de sucre brun
- 4 noisettes de beurre( ou huile d'olive
Four: T7
Cranberry Sauce with Candied Oranges
1 week ago
4 comments:
Qule jolie dessert, j'adore la lavande et je trouve que l'on ne l'utilise pas assez, voilà une belle idée !
Voilà une recette qui te ressembles ! Parfumée et étonnante ! et forcément myrtilles...
Ta photo est à tomber et ça me fait terriblement envie.
ce dessert est bien délicieux, hummm !
Pour mes confitures, j'utilise un faitout.
Bisous, Doria
Post a Comment