If you're looking for an easy and outstandingly delicious sauce,try this recipe!!!
Makes 4 servings
- 1 lb tin plum tomatoes drained and chopped
- 1 onion,peeled and diced
- 1 ts olive oil
- 2 cloves of fresh garlic,finely chopped
- 1 drop orange essential oil
- 1 ts sugar
- 1 ts fennel seeds
- 1 Tbsp of capers
- 1/4 cup of white wine (I used Côtes de Gascogne)
- salt and pepper to taste
- "piment d'espelette"
- fresh chopped parsley and mint
Heat olive oil in a non-stick skillet.Add onion and garlic and cook gently for a few minutes.Add tomatoes,white wine,fennel seeds,essential oil ,sugar.Bring to boil.Reduce heat and cook for 30 min.Off the stove add herbs,"piment d'espelette",capers and season with salt and pepper.
Cranberry Sauce with Candied Oranges
1 week ago
3 comments:
rien de meilleur que la sauce maison!
Coucou Myrtille...
Je trouve plus ton mail... alors je glisse un petit mot ici!
Je pense donc organiser la rencontre pour fin juin, est ce que ça t'irait?? à la Pote d'Auteuil...
Peux tu me renvoyer ton adresse mail stp... et je suis désolée de pas plus te lire mais je suis pas très douée en anglais, tu es anglaise??
BiZz et bon week end
C'est note, merci bien!
Post a Comment