White Bean Dip with Smoked Paprika

. October 31, 2007



Place 1 drained can cannellini beans,1 blanched garlic clove,some basil,dried tomatoes,1 ts smoked paprika,2 ts of both lemon juice(or yuzu) and olive oil in a food processor and process until smooth.Serve with raw vegetable sticks or pita bread.

Pour les français:

Rincer une boite de haricots blancs,cannellini.Dans le mixeur ajouter 1 gousse d'ail blanchi (plus digeste),du basilic,quelques tomates sechèes,du paprika fumée,du jus de citron(ou yuzu) et mixer jusqu' à obtenir une consistence lisse.Servir avec du pain pitta et des crudités.

4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Très belle photo, mais est-ce bon pour la digestion ??

inoule said...

Hmmm !!! Cela semble excellent ! Bravo !

Anonymous said...

Je peux dire que cela a l'air excellent d'apparence et j'aimerais y goûter.

Ethan

Profile

My photo
Paris, France
Welcome on my blog! I'd love to hear from you, so feel free to comment on anything you read here. Enjoy the visit!

Sponsor




Archives